Čekám

Čekám

Anotace: ...

Jistá
nejistota
zmítá
mou
špinavou
duší
když čekám
ve tvém bytě
se stříbrnou kuší
jen jestli
se trefím
tak abych
tě opravdu zabila
nebo mě
zase ukecáš
proč si myslíš,
že si zasloužíš
žít?
Když já
umírám
tiše...
sekám hlavičky
gumovým
medvídkům
a pak je pálím
zapalovačem
...
už jako malá satanistka
jsem byla děsně zlá ...
myslíš si
že je všechno
v pohodě
ale to jen čekám
na dobrou trefu
která tě zabije
v mém srdci
a pak budu
trpět už jen chvíli
a ty možná budeš
trpět mnohem víc
...už jako malá satanistka
jsme byla děsně zlá...
a co teprve teď
... čekám
Autor Melfëa, 07.12.2008
Přečteno 566x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Blázen? =), frangir
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pises furt moc dobre :)

07.12.2008 17:50:00 | frangir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí