Fantazie

Fantazie

Anotace: .

Bojím se tvý krásy
je jak zrcadlo
na dně jezera
Moje srdce už tak nebije
jako dřív --
Jako když jsi odcházel
za něčím novým
nechával jsi stopy
a zase ses vracel
Bojím se tvý všednosti
jsem tak sám
se svým bolavým srdcem
chybí mi kouzelný večery
Odpoutáváš si mě
od sebe
a nevidíš
moje slzy.
Autor frangir, 07.12.2008
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí