Navždy tvůj …..

Navždy tvůj …..

Anotace: Doufám, že se to bude líbit .....

Až zavřeš oči a bude se ti zdát,
že jsi sama a nikdo tě nemá rád.
Vzpomeň si na mě,
že jsem tě miloval,
chtěl s tebou žít.
Že jsem ti sebe dal,
nebál se snít.

Když skane ti slzička po tváři,
uvědom si, že slunce každý den zazáří.
Nemysli na to, co mohlo být.
Svůj života dál nech plout,
buď šťastná a směj se.
Zbavuji tě tvých pout,
žij, miluj, raduj se.

Byl to snad osud,
mělo to tak být.
Já netušil dosud,
že musím už jít.
Uchovej v paměti jaké to bylo.
Dny naplněné láskou,
noci prosycené vášní.
Byla jsi mou kráskou,
byli jsme tak šťastní.

Tvoje láska byla to nejlepší,
co jsem kdy měl.
Víc bych od života žádat neměl.
Krátký čas může být věčností.
Nechtěl jsem odejít.
Budoucnost s tebou jsem plánoval.
Smrt však nedá se obejít,
přesto jsem prosil osud, aby se slitoval.

Měli jsme být spolu,
teď každý sám.
Ty tady, já tam.
Dívám se na tebe,
tebou sám nevnímán a nepoznán.
Navždy už budu jen tvým
andělem strážným.
Autor jjaannee, 07.12.2008
Přečteno 429x
Tipy 22
Poslední tipující: tato22, Alien.v.v.s., Gabrielle, ajlonka, hypertenze, ilona, susana načeva, Duhová, Hloupá Květinka, strašidýlko-střapatý, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné...až moc :-(...ale krásně napsané...ST

05.08.2010 20:08:00 | ajlonka

krásné, smutné...impressive

29.12.2008 12:16:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí