Spřízněné duše

Spřízněné duše

Anotace: ...nejlepšímu příteli.

Tichounké zvony
Znějící v dáli
Všude jen ticho
A širošírá temnota

Sedíme spolu
Na nepohodlném mostě
Co vede do říše Lásky
Přikryti plachtou
Z povidel
A hledáme v mracích
Odpovědi

…………

Na co se ptáš
To najdeš v mých očích
Na co se ptám
To najdu zas já v tvých
A lidé v městě spěchají
Co je nám do nich?
Jsme ty a já
MY

……………….

Dvě těla – jedna duše
To NÁS popsal Aristoteles
Mlčenlivý kostel
A vlezlá zima
Přesto nemám strach
A je mi krásně
Víš?

……………………..

Vzpomínáme
Na staré časy
Kdy všechno bylo jinak
Tys neznal mě
A já tebe
Přesto jsme žili
Jenže duše
Postrádaly své druhé poloviny…
Už rozumíš??
Autor Princezna.Smutněnka, 07.12.2008
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Nergal, Fiserka, Vlk v rouše, kikis, brooklyn, Sarazin Faestred, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekna, od srdce..

05.03.2009 13:03:00 | Nergal

Sa mi to len zdá, alebo tá Bíša otipuje všetko?

10.12.2008 13:22:00 | Sarazin Faestred

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí