To dřív...

To dřív...

Anotace: Nejedná se přímo o báseň, ale spíše o písňový text...

Žár tvýho těla
Svádí mě blíž a blíž
Já vím, tos nechtěla
Pro mě láska je kříž, vždyť víš

Brány tvýho těla
Zůstanou mi zamčený
Přesně takhle jsi to chtěla
Jsem jenom kluk ztracený


To dřív zmrzlej sníh
Mě začne za krkem hřát
Než najde se někdo
Kdo by mě mohl mít rád
To dřív veselej klaun
Se začne cirkusu bát
Než najde se ten
Kdo by mě moh' milovat

Krásný tvoje oči
Hluboký a modrý máš
V hlavě bolest se mi točí
Když slzami je zaléváš


Vždycky na pomoc líh
Si vezmu když jsem tu sám
Ten navodí smích
Když s depresí tančívám
To jsem na chvíli rád
Žes se můžu zas trochu smát
Když nenachází se
Kdo by mě moh' milovat
Autor Morion, 07.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., B.a.r.b.a.r, Albertinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemýlíš se Albertinko.. a díky :-)

08.12.2008 19:50:00 | Morion

Nemýlím-li se, je to i v časopisu..?Jinak je to dosti povedený ;-)

08.12.2008 18:22:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí