Budu všechno...

Budu všechno...

Anotace: Nevím, co k tomu mám napsat. Prostě sednu a píšu...

Budu všechno, co si budeš přát,
jen když večer budeš mě chtít hřát.
Budu jachtou na moři ztracenou,
jen když už dál nebudu zmatenou.
Budu rackem, co na nebi bloudí,
budu psem toulavým, co na ulici loudí.
Budu pampeliškou na louce jedinou,
budu poslední perla pod hlubinou.
Budu potokem na horách i na pláni,
budu Tvá dlouhá rýha na dlani.
Budu Tvým šaškem, sluhou i králem,
když jako nevěstu povedeš mě sálem.
Budu Tvůj sen i Tvá noční můra,
budu krátká cesta i nejdelší tůra.
Budu Tvým sluncem, měsícem i hvězdou,
budu vším co řekneš a budu Ti vždy věrnou.
Autor Lenny, 19.09.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příliš slibů na jednu lásku, raději bys měla zůstat sama sebou...

19.09.2005 21:01:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí