Naše story - ukončena

Naše story - ukončena

Anotace: Před svojí nynější láskou, jsem mela dva roky trvajici vztah, kterej byste mi nezavideli a o Mikulase jsem toho kluka potkala.... A tohle je muj pocit ted...mno pocit, spíš je to výsměch....Jemu :D A jsem za to ráda!!!!

Vidím dobře? - Či snad sním?
To nemůže být sen, ano bdím.
Ja doufala, že už tě nikdy neuvidím
zakopala jsem jámu vzpomínek
ted naproti tobě sedím
a zmého srdce je - kamínek...
NE!
Je tvrdou skálou
nic ho neobměkčí
ani vědění, že ta co je tu s tebou
potichu doma brečí
Já znám její trápení
a nechápu
proč podlehla jsem tenkrát mámení
a položila jsi dobrovolně na krk
- OPRÁTKU

Kam jsem oči dala
že jsem ti své srdce zapůjčila
teď nevěřícně kroutím hlavou
a už neženu se za potravou
tvoji lasky,
hm, nemám potřebu
prosit se tě už o nic nebudu.

Kam jsem dala rozum!
si vyčítám
než svěřila jsem se lvům
a tygrům
počkej ona ti to jiná spočítá

Sedíš tu a já vím...
že ses nezměnil
a je mi dobře když vím
žes mě nezranil
naopak , možná bych měla vyslovit
slova mnoha a mnoha díků
že tvá postel byla semeništěm hříchu

žes jich tenkrát tolik vystřídal
a mě jsi všechny ty lži napovídal
že jsi mě tolik z ocelil
a na život mě tím vlastně připravil

teď budu sobecká, hnusná
a zlá
ale dělá mi dobře, že jsem byla JEDINÁ
co neměla obvod jak cisterna

Kolik bylo té co tam seděla?
snad už není pod zákonem?
ale to je jedno,
- já bych problém neměla
A co jsem to zaslechla z tamtamů
davu?
Ty chtěl bys mě zpáky?
- Ee, už dávno tě nemám plnou hlavu (díky bohu)
že bylo ti fajn, když jsme vedle tebe usínala?
Promiň ale ať jiná na sebe křičet nechá
ať jiné facku vrazíš
ať jiná nechá si na ústa
(pro tvůj klid)
vsadit mříž
Já teď jsem
- nejvíc jak doposavad jsem byla
ŠŤASTNÁ
(že s novou laskou jsem VŠE pochopila)
a NAŠE STORY?
chmp, co bys chtěl slyšet?
Ukončena!
Autor CubbaLibbre, 08.12.2008
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Rolnička, jedam, ZuzInQa, maranika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí