Odmeň ma úsmevom

Odmeň ma úsmevom

Anotace: báseň na krásny úsmev mojej priateľky

Zaplať mi úsmevom,
drobné ti vrátim,
kútikmi úst,
všetky dlžoby splatím

Rád darujem,
keď si z toho šťastná,
moja odmena potom,
je nebesky krásna

Pre ten tvoj smiech,
plazil by som sa púšťou,
hoci nejde to stále,
ale vždy, prosím, skús to

Veci materiálne,
ja o ne nestojím,
zbožňujem tvoj smiech,
nešťastnej tváre sa bojím

Žiadnymi peniazmi,
nedá sa oceniť,
tvoj nádherný úsmev,
ktorý na drobné mám rozmeniť

Mince sú oči,
a bankovky pery,
odmeniť sa úsmevom,
môžeš tomu, kto ti verí

Ak neveríš, že smiech lieči,
môžeš to kľudne chcieť zmeniť,
no financie úsmevu,
nejdú len tak spreneveriť

Usmej sa, láska,
vytrhni ma z neistoty,
ta smejúca sa harmónia,
som ja a si ty
Autor geronimo, 08.12.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásné...

08.12.2008 15:30:00 | Quigleika

Úsměv je k nazaplacení :o)

08.12.2008 09:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí