Šepkaj mi bolesť

Šepkaj mi bolesť

Anotace: o tom ako aká vie byť bolesť

Ničíš ma,
keď rany staviaš na piedestal,
šepkáš – Drv ma,
modlíš sa, aby som nikdy neprestal

Máš príchuť krvi,
ktorá chutí sladko na perách,
ani nechcem vedieť,
kam sa tvoja túžba podela

Bojuj so mnou,
pery vravia, keď im telo povolí,
tancujem tanec hriechov,
aby som ti spravil po vôli

Nechty ako ostne,
prežime akupunktúru vášne,
bojím sa báť,
keď už aj dotyky sú strašné

Previaž mi oči
sľubmi, že vezmeš ma do raja,
nepretrhni šnúru,
ktorá naše srdcia spája

Šepkaj mi bolesť,
dychtivo a ľadovými slovami,
teš sa z výhry,
vážne bol som práve zdolaný

Krv z celého tela,
tie chvíle tečie jedným smerom,
nižšie, do stredu,
pod ľavou, pravou hemisférou

Hoci pre dnešnú noc,
skončil sa karneval neresti,
už tešíš sa na ďalšie kolo,
čo ale nič zlého neveští
Autor geronimo, 08.12.2008
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mbonita, Triffid Kolbe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne je toto dílko hodně myšlenkové, opět pocitové, upřímné.

08.12.2008 09:08:00 | NikitaNikaT.

Vítám Tě na liter... :)

08.12.2008 08:10:00 | Triffid Kolbe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí