Rozervaná duše

Rozervaná duše

Anotace: Když srdce se rozpadne na padrť a ty už vůbec nerozumíš, šílíš žiješ-nežiješ

Další rozervaná duše.
Neví čí je.

Je bláznem,
co si vyrve vlasy z kořenů,
bude další Viktorkou u splavu.

Kurvou a děvkou,
co nemá nikde stání.
Beznaděj se jí míhá před očima.
Už nic ji nezachrání

Ztuhne na kámen,
ten nežije a nic se jí nemůže stát.
Nebude žít a už nikdo se nebude chtít vědět,
nikdo nebude se ptát.

Sáhne si na život
a až krev ji zápěstí smáčí,
při pohledu do zrcadla chce říct dost to stačí,
uvidí život,
jenže je konec
s tečkou na konci.

Rozervaná duše.

Hadi svíjí krk,
zbývá poslední, jedno dvě nadechnutí
Chodidla máš jako ve žhavém uhlí.

Oni nechtěli, ale stalo se
Oni neměli a tys neměla taky
Anebo právě?
Jenom ses neuměla rozhodnout?
Autor mavi, 08.12.2008
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Billy Idol, Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí