Falešné naděje

Falešné naděje

Anotace: Něco pro zklamaný srdíčka...No jo, když miluješ někoho, kdo,,miluje" každého....a každý miluje jeho...

Falešná neděje

smutný oči co na tebe se dívají
teď už chápou, že srdce mají zlomený
pro svou lásku co mu dávají
pro lásku co nikdo nevrací

Jen proto, že nedokážeš říct
že už v tom není vůbec nic
že už je vlastně všechno pryč
něco co co jsi nikdy necítil

já to sama vím, že nemá cenu brečet
už to není jako dřív, jako každej večer
když chceš utýc - tak utíkej
ale, to co dáváš - tak chtěj zpět

proč díval jsi se na mě, jako bych byla jediná
proč říkal jsi mi slova, co tak moc pálila
možná hřála na dotek, ale to byl jenom sen
možná budu jediná do konce svýho života
možná za sto let příjdeš mi říct vrať se zpět

já to sama vím, že nemá cenu brečet
už to není jako dřív, jako každej večer
když chceš utýc - tak utíkej
mě už v davu stejně nenajdeš
ale, to co dáváš - tak chtěj zpět

smutný oči ty už nejsou mí
teď už chápu, že srdce lámeš ty
pro lásku co ti ony dávají
pro lásku co ty nikdy nevrátíš
Autor AndyKo, 08.12.2008
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Emma Kulíková, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí