Tvá? Svá? Svá navždy. Tvá, na to odpoví čas...

Tvá? Svá? Svá navždy. Tvá, na to odpoví čas...

Anotace: zkrátka citová pohnutka :D:D:D:D

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Ten večer, rozhodující bude.
Ten večer, mé ruce budeš mít všude.
Tu noc, polibky zasypán budeš.
Tu noc, dotýkat se mě beztrestně můžeš.

V tu chvíli, zapomenem své role
v tomhle lidském divadýlku.
V tu chvíli, s myšlenkami nahoře i dole
se spolu položíme na postýlku.

Tak si to představuji,
ale realita je jiná.
V duchu tě neustále navštěvuji,
příliš se bojím i já jsem už jiná.

Tu noc se rozhodnu,
do tvé ložnice vkročím.
Se svým podvědomím se dohodnu,
k tobě na lože se do klubíčka stočím.

Po vlasech tě hladím,
tvoji šíji polibky laskám.
Vzbudíš se a na mě pohlédneš,
v očích se mi lesknou otázky: "Smím?"
a "Je to snad láska?"
já jsem tvá až tam, kam dohlédneš.

Jaká bude reakce tvá?
ať pro mě dobrá či špatná,
já zůstanu svá,
však dlouho poté budu stále smutná.
Autor Arleen.D, 08.12.2008
Přečteno 451x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, Lenullinka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí