Nemilosrdný advent ...

Nemilosrdný advent ...

Anotace: Čas nezastavím ... Miluji, ale soužím se ...

Čas adventu. Pro mnohé časem svátečním!
Pro mne však předzvěstí, že přijdou dny kdy nebudu s ním.
Milovala jsem vánoce, užívala si vše co s nimi bylo spojené.
Avšak letošní bych oželela, tolik dní bez osoby milované!

Vím, že mi bude smutno, budu se trápit!
Nevládnu času, koloběh času nedokáže ani láska zvrátit!
Dejte mi milosrdný lék, chci usnout a prospat vše!
Bez něho nemůžu už být, tělo i mysl chřadne, cítím se zle!

Nakupuji, peču - nešidím svou rodinu!
Jen na něj, na lásku, myslím každičkou hodinu!
Hladím těsto, přemýšlím, mám plech plný srdíček ...
Co blázním! Vše ve spěchu ničím! A je tu vanilkový rohlíček!

Přijď za mnou alespoň ve snech,
kdy budu spát a bát se, že nebudeš se mnou ve dnech!
Pozvu Tě do nich, budu Tě objímat, líbat a držet za ruce!
Být spolu, to přece každý zamilovaný pár chce ...

Tak užijme si ještě těch pár posledních společných dní!
Mé srdce pak obklopí ledový krunýř a přikryje bílý sníh!
Autor ona_a_on, 08.12.2008
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Bíša, NikitaNikaT., Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že Vánoce zasejkc tak smutné nebudou, určitě se pousměješ...

08.12.2008 16:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí