Nesplněný vánoční dárek

Nesplněný vánoční dárek

Anotace: ze života, loni napsaná básnička... ted jsem zas oprášila staré vzpomínky z té loňské zimy..

Město svírá chlad a tma
tebe tíží samota.
Vánoce už dávno byly
Co jsi chtěl ti neslíbily.
Nedostal jsi co sis přál
Ted je za to nemáš rád.
Přál sis holku z obchodky
co jsi poznal na akci.

Stála bokem, kolu držela,
Myslela, že si jí nikdo nevšímá.
Chytl jsi jí za ruku,
vedl směrem k parketu.
S úsměvem si řekl o jednu písničku
Souhlasila, prý má chviličku,
Z chviličky byla hodina, nakonec tři
Až jako poslední z té akce odešli.

Dnes v noci tu městem bloudíš sám
Vyčítáš si, proč si se tak zachoval,
Třeba jen na chvilku
bys její oči spatřit zase chtěl,
jit s ní na procházku
je teď tvůj sen.

Nechceš tu být, bez lásky žít
Usínat s nadějí, že bude líp…
Zda se ti vrátí nebo šanci dá,
Skončilo to přátelstvím, jako kamaráda ráda tě má…

Se slzami v očích jsi jí naposled psal,
,,Škoda že nejsi u mě
abych ti řekl jak mám tě moc rád,
jsi jediné co jsem si pod stromečkem najít přál,
ale ježíšek se na mě vykašlal.“
Autor NESPLNĚNÝ SEN, 08.12.2008
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Tracy Beakerová, Lissa, Alasea, Stinking Lady, Billy Idol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí