Jako černý stín...

Jako černý stín...

Anotace: ...

Ulicemi jako černý stín...
Prochází se bez zábran...
Kdo zarazil mu do srdce klín...
V koruně stromu sedí havran...

Nevnímá...neposlouchá...jen jde a přemýšlí...
O čem asi...???O ní nebo o sobě???
O tom co si život všechno navymýšlí...
Přemýšlí jen o jedné osobě...

Jak jí miluje...ale přece spolu nemůžou být...
Možná že by stačilo jenom trochu víc chtít...
Zeptat se...a nebát se odpovědi...
Bez strachu jako u zpovědi...
Autor Danik, 08.12.2008
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí