VZPOMÝNKA 03

VZPOMÝNKA 03

Anotace: sobecký pohled na "Já"

Sbírka: NeBásně

Dávám prostor svému času.
Dávám prostor síle v nás.
Pak dám prostor tvému hlasu
a jen prostor míti vás.

Vzpomenout si co tu bylo.
Vzpomenout si co v nás mám.
Vzpomenout si na tvé tělo
a pak na to co ti dám.

Dal jsem prostor jen sám sobě.
Dal jsem prostor svému já.
Nedal jsem ho vůbec tobě,
Jestli pak to smysl má.
Autor novcus, 08.12.2008
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí