chci ale nemůžu

chci ale nemůžu

Anotace: je to vypsání se ze svých pocitů,skrytých bolesí a smutku.

Sbírka: jen život...

Chce se mi křičet,
Nemohu.
Chce se mi brečet,
Nemohu.
Chci milovat,
Nemohu.
Chci odsud odejít,
Nemohu.
Chci žít!
Nemohu.
Proč Vy, ženy, mě trápíte?
To v mém neštěstí svou radost hledáte?
Nemohu nic.
Mé srdce chce vše říct.
Nemůže.
To Vy jste mu sebraly hlas.
To Vy jste způsobily že uvadá jako klas.
Tak jako klas ponechaný na suchu a spálený sluncem.
Tím slunce jsou vaše slova, činny.
A já hlupák jsem vám to dovolil.
A dovolil bych vám to zas,
Protože vás mám rád.
Prostě jsem jen prach obyčejný chlap.
I když nechci nejde to ovládnout.
Mám vás rád, miluji vás,
Zbožňuji vás a trápím se kvůli vám.
Tak proč mi to děláte?
To nevidíte jak to bolí?
To nemáte ani trochu soucitu?
Proč? PROČ JEN?!!!
Autor vincent christian böll, 08.12.2008
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, jesterka, Billy Idol, myší královna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí