Kdybys

Kdybys

Anotace: I mlčením se dá říct mnoho slov...Proto mlčím, protože mě nenapadá, co napsat do anotace :) (napsána 8.12.2008)

Kdybys jí zas jednou
chtěl pohladit
a ona ucukla
nelekej se.

Jsi její strunou
jen naladit
trsátkem ze skla
dotýkat se.

Kdybys jí zas jednou
chtěl ublížit
na kolena klekla
nevrátí se.

Udělat krok stranou
stopy zahladit
aniž by se lekla
usmířit se.

Uzamčenou branou
do srdce vstoupit
aby moudrost zmlkla
milovat se.

Zase jsi jí jednou
chtěl pohladit
a ona řekla:
"Jen neboj se."

/má lásko/
Autor mauvais-ange, 08.12.2008
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: geronimo, Zweiblumen, myší královna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí