Něco jako nemoc

Něco jako nemoc

Anotace: ....

Je to jako trní,
kterého se nejde zbavit,
spokojeně si tam vrní,
Chce se s tebou bavit.

Je to jako mor,
co vkrádá se ti do duše,
temný zlý tvor,
co jen křičí hluše.

Je to jako špína,
co pod nehet se dostala,
beztak je to tvá vina,
že ze mě tma povstala.

Něco jako nemoc,
na kterou není lék,
není na to pomoc,
ani čarovný květ.

je to osten v srdci,
co ti jen ubližuje,
tak vyjměte jej kruci.

Bolí to.
Bolí.

A teď co?
Již je konec.
Už nic...
Autor Hasa, 08.12.2008
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: LuciAngel, myší královna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná aj chápu

08.12.2008 21:22:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí