Poštou pro tebe

Poštou pro tebe

Anotace: Psaní plné pocitů...

Píšu ti na křídla ptáků
svoji knihu snů a přání
až proletí s ní houfem mraků
zamávej směrem k nim

lehkým vánkem snesou poštu
psaní až k dlaním tvým
příběh plný lásky
psaný bez nadsázky
psaný srdcem mým

touha protkaná jak pavučina
orosená kapkami
o tom jak milovat
a bez tebe být
nedokážu ani na okamžik

otevři své oči a nech mne vstoupit
do nitra svých pocitů
v tvých očích já chtěl bych se zas topit
a maliny ujídat z tvých rtů

vím že láska se mnou není lehká
vím že dravější jsem nežli řeka
co z hor rozbouřená stéká
a valící se údolím

snad jednou přijde čas
čas který přál by nám
čas který neúprosně tiká
v našich zamilovaných hodinách

já pískem budu
nebo láskou tvou
prosím miláčku chyť mě
chyť mě za ruku mou.
Autor vicarious, 09.12.2008
Přečteno 575x
Tipy 2
Poslední tipující: geronimo, paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí