S láskou

S láskou

sen ztracen do dálek temných
pokoj duši dej
neznámo kam se udírám
krokem sama
nechci ti pravdu říct
myšlenkou dělit se
jen smutná musím jít
probudit ten náš sen

jistá nejsem si ničím
myšlenka noci
polibek do nebes
ať křídlá tvá
pomohou nám
Autor Bohém z Pernštejna, 09.12.2008
Přečteno 682x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, hellla, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, zajimava myslenka, jen bych ty radky rozhodila jinak, spatne se to cetlo...

09.12.2008 17:23:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí