Citáty

Citáty

Anotace: Citáty

Nebetyčná nevědomost a blbost Jakuba Špalka z divadla
v Celetné přivede spolek Kašpar k holokaustu,
protože mé básně prošly plynem závisti a neschopnosti
tvůrčího běsbění jeho ducha.

Jakub Špalek nekrotí stádo divokých slonů,
nýbrž svůj mindrák z jedné blonďaté hlavy.

Dotace pro divadlo v Celetné bych věnovala koncentráku,
protože tak,
jedině tak
by Jakub Špalek poznal,
jak břichaté kdyby honí bycha po jevišti.

Profesionalita Jakuba Špalka se rovná černé díře
mezi mezičasem a kolapsem,
protože ze zásady odpuzuje dobré skutky
a pohlcuje ty špatné.

Primadona českého divadla Jakub Špalek ukázal
jak progresivní je producent je v mých básních,
když jeho nuda hraje před oprátkou v ghettu na šalmaj
a ta moje plave v Austrálii.

Věnováno s láskou Jakubovi Špalkovi
Autor Brožová Anna, 09.12.2008
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, asik nepochopím řádně a zcela, oč jde. Jen nevím, proč je to tu dvakrát... možno bych si to měla pročíst, jestlik jsou obě vyjádření na chlup stejná. Pokud ano, není to škoda? Za to jedno vyjádření jsi mohla vložit pěknou báseň.

10.12.2008 12:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí