Citáty

Citáty

Anotace: Citáty

Nebetyčná nevědomost a blbost Jakuba Špalka z divadla
v Celetné přivede spolek Kašpar k holokaustu,
protože mé básně prošly plynem závisti a neschopnosti
tvůrčího běsbění jeho ducha.

Jakub Špalek nekrotí stádo divokých slonů,
nýbrž svůj mindrák z jedné blonďaté hlavy.

Dotace pro divadlo v Celetné bych věnovala koncentráku,
protože tak,
jedině tak
by Jakub Špalek poznal,
jak břichaté kdyby honí bycha po jevišti.

Profesionalita Jakuba Špalka se rovná černé díře
mezi mezičasem a kolapsem,
protože ze zásady odpuzuje dobré skutky
a pohlcuje ty špatné.

Primadona českého divadla Jakub Špalek ukázal
jak progresivní je producent je v mých básních,
když jeho nuda hraje před oprátkou v ghettu na šalmaj
a ta moje plave v Austrálii.

Věnováno s láskou Jakubovi Špalkovi
Autor Brožová Anna, 09.12.2008
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí