Holky...nevěřte slibu....protože pak někde v noci...si to budete vyčítat..

Holky...nevěřte slibu....protože pak někde v noci...si to budete vyčítat..

Anotace: Růžence- květince, protože když jsem to psala...psala jsem to pro Ní...

Zbyly jen střepy,
z jedné holčičí duše....
A zkrvavené dlaně,
s příslibem smrti...

Hnědé oči,
topící se v černočerné tmě...
A její chvějící se brada,
a plnými rty čekajíc na polibek...

Všechny své touhy,
i problémy....
Utopila v láhvi,
vodky, ale přesto...

Pláče,
pro jeho kecy o lásce...
Pro jeho důvěrné dotyky,
s příchutí Naděje....

Stydí se,
ale dál...prosí....
O lásku,
k ní...
Autor whiolet, 09.12.2008
Přečteno 349x
Tipy 13
Poslední tipující: Alfííík, klara07, Holis, Bíša, WAYWARD, *whatsoever*, Lota, stmivani.na.lepsi.casy, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máte recht, kamarádi

15.12.2008 15:27:00 | whiolet

...chlapům nevěřit,hlavně těm krásným vysněným princům na bílém Ferrari

09.12.2008 23:07:00 | WAYWARD

Vyčítáme si všechna svá rozhodnutí. Otázkou je, jestli toho vyčítání budeme litovat.

09.12.2008 22:24:00 | *whatsoever*

nekdy je to vážně těžký...

09.12.2008 22:15:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí