Mlčící

Mlčící

Anotace: Jdi s tím ,kdo tě miluje.

Jsi jak vánek,který lehounce fouká,
jsi jak ty mraky v dálce mlčící.
Pláčeš?Už neznáš ty slzy.
Sluneční žár nemilosrdně pálí,
už vyschly,už nevyjdou.

Chvěješ se jak ta pampeliška v trávě
tvé vlasy si přivlastnil vánek,
fouká,fouká a tvůj hlas mlčí,
jak ty mraky v dálce mlčí.

Co se to stalo s tebou- s námi,
proč klopíš zrak před námi.
Jsi jak ten skřivan co pěje na větvi
orel už letí v povětří
a ty sedíš a chvěješ se,
co se to stalo s námi.
Autor Veverice, 09.12.2008
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, jedam, Květa, Lasska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básňa líbí tip jak vyšitej... a ten druhej je za anotaci,beru všema deseti...

09.12.2008 23:31:00 | jedam

Tak z tohodle dílka se taky..chvěju...povedlo se

09.12.2008 22:41:00 | Květa

člověk se někdy moc ptá, odpověď nepřichází...hezky píšeš

09.12.2008 22:29:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí