Letim k tobě..neni úniku

Letim k tobě..neni úniku

Anotace: Vlaštovka co přeletěla čínskou zeď

Tolik bych ti toho chtěla říct,
ale nenacházím slova.
Vyšel jsi mi vstříc
políbils mě znova.

Mě to tak krásně bolí
..motýlý křídla mě lechtají v břiše
A dokážu jen šeptat tiše
...život je s tebou lehčí, krásnější...nebolavej
A přitom už vím, že často nám oběma není ani trochu HEJ.

Ruce vzhůru..lásku nebo život!
S tebou mi přestává bejt mrtvo...všude je živo.
Bojíš se, chápu, nejsi puberťák s duhou ve znaku,
ale vzdám se ti celá a ráda – bez přemlouvání, nátlaku.

Protože jak zpívá Nohavica:
„Vlaštovko leť přes čínskou zeď“
A já maluju – je to zatím jen skica,
přelétám velmoce i nesvobody
neb s tebou mě čeká štěstí s několika chody.
Vím, že ne vždy..bez nehody.

Ošetříš mi křídla,
dodáš odvahy k dalšímu letu.
A já lásko děkuji Bohu, životu, světu,
že nám dovolili se potkat a neminout
A že to bylo s komplikacemi,
tímto všem můžeme prominout...
Autor Květa, 10.12.2008
Přečteno 539x
Tipy 16
Poslední tipující: kroužek, snupicek, Oťas, Bíša, 6thSun, Holis, carodejka, janewe, páááááááá, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:+))

11.12.2008 19:29:00 | Bíša

Moc hezke.

11.12.2008 00:11:00 | carodejka

chválim báseň a ty jethro :)

10.12.2008 01:31:00 | jethullfan

...nebudu říkat proč jsem dal tip

10.12.2008 01:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí