Prohrávám

Prohrávám

Anotace: Kam až láska člověka dohání....

Sbírka: Jen blázen křídla postaví

Prohrávám

Tohle není příběh, co šťastný konec má
já s tvojí láskou prohrávám.
Proč se nikdo nezeptá, co mi je
že jsem se přestal smát.
Musím se rozhodnout sám
co je správné, co udělat.

Do srdce mýho píšeš
železným perem konec
a smutek padá
po kapkách krve na zem…

Čtu poselství v tabletách
že tuhle hru prohrávám
Světlo v očích pohasíná
srdce nechce bít – ta si nevybírá
Hledám ještě to světlo v nás
když dál bloudím v tmách

Do srdce mýho píšeš
železným perem konec
a smutek padá
po kapkách krve na zem…

Šedý stín zůstal ve tmě černých rán
pokaždé, když do těch očí se podívám
Přes řeky slz a ztracených nocí
stínů slov a vyprahlých očí
Ani řádek nezbyl na stole
jen kytky na hrobě – Tak to asi chtěl…

Na studený kámen napište
že prohrál jsem hrdě i nevinně…
Na studený kámen napište
že prohrál jsem hrdě i nevinně…
Autor AndyKo, 10.12.2008
Přečteno 459x
Tipy 9
Poslední tipující: Emma Kulíková, jesterka, Quigleika, Paulín, danaska, páááááááá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať je zase líp. Dávám ti svůj tip.

10.12.2008 11:58:00 | danaska

..víra tvá tě uzdravuje..věř..a bude líp..
i já se snažím nepodlehnout nicotě, i když jsou dny, kdy se zdá být všemocnou..

10.12.2008 10:57:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí