Myslím na ni

Myslím na ni

Anotace: jen tak ;-)

Kolikrát musím jít ještě spát,
než ti budu moci pusu dát.
Kolikrát se ještě vzbudím bez tebe,
než uvidím tě ráno vedle sebe.
Proč ty lásko marnivá,
na čase jsi trativá.
Já bych svou lásku vidět chtěl,
abych na tváři úsměv měl.
Podívat se do těch jejích studánek,
a odplout do světa pohádek.
Ochutnat ty její sladké rtíky,
a snít přitom krásné sníky.
Autor Tungata, 10.12.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí