Kdo byl on?....

Kdo byl on?....

Anotace: ...

Metalista s dlouhým copem..
Osamělý kluk co jezdíval stopem…
Básník co hledal lásku pouhou…
Student co měl chvíli dlouhou…
Roztomilý neposeda…
Milenec co něco hledá…
Romantik zbídačený osudem…
Kytarista co byl mým sousedem…
Opuštěný co šel o dům dál…
Opilec co se samoty bál…
Snílek co básně píše…
Ten co ví že nebude příště…
Autor NESPLNĚNÝ SEN, 10.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 12
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Lissa, AndyKo, Alfííík, klara07, Alasea, Nút, Jahudkka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné. přečteno jedním dechem, pěkně spojeno - že slova jen ubíhala...

31.01.2009 21:00:00 | Lissa

moc hezký ... hebounkatě napsáno...

10.12.2008 22:15:00 | Nút

pěkný.. připomělo mi to můj příběh...skoro jsem se rozbrečela x))

10.12.2008 17:09:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí