O krásné dívce

O krásné dívce

Anotace: Tak to jsem se políbil s můzou:)

Proč žít??
Už nemá o čem nechat si zdát,
Chci věčným spánkem spát.

Jen jednou naposled,
Kdybych směl,
Viděti tvé krásné skráně.
Přál bych si políbit tě na ně,
Písně bych pěl,
Vidět je, jednou jen.
Zamilovat s epohledem.

Usnout a spát.
Nikdy už nestrádat.
Věčně před očima mít
Půvab líček tvých
Mylostně onich snít.
Naposled vášní vzplát.
Usnout a navěky spát.

Proklínám rty své,
Políbily ty tvé,
Ony dopustili se hříchu,
Byl jsem bohu k smíchu.
Zažehly s eplamenem,
Snaží se smít sladkou chuť tvou.
Jsem jak střelen amorem.
Chci procitnout!

Jak kolebka mě kolébá,
sladká vůně tvá.
Chce se mi spát,
Jen o tobě nechám si zdát.
Jsi má,
Dívka vysněná!
Autor Platón, 10.12.2008
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí