Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Pár slov o tom, co k Tobě cítím...

Sedím tu sama v prázdném pokoji
a myslím na Tebe.
Od té doby, co Tě znám,
nemyslím už na sebe.
Žiju jenom Tebou samým,
těším se vždy až Tě spatřím.
Až mě k sobě přivineš
a polibek mi na rty vtiskneš.
V hlavě pořád bez přestání
mi Tvé jméno klid vyhání.
Mám Tě v sobě uvnitř
a nemůžu Tě dostat pryč.
Nemůžu a hlavně nechci
s Tebou jinak vnímám situaci.
Jsi můj poklad na zemi,
miluju Tě k zbláznění.
Den co den Tě v srdci nosím,
na chvíle s Tebou se vždy moc těším.
Miluju Tě…!!!
Autor Freya - Zara, 10.12.2008
Přečteno 766x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí