odpust

odpust

Anotace: píšu ze smutku píšu z bolesti z lasky píšu pro Libora Miláčka

Odpusť mi že nebyla sem ta kterou si země chtěl mit,odpusť mi že ja chtěla víc,ale nezbylo mi nic.Jen bolest a žál,proč si semnou jen osud hrál,a byl muj král.Ja den co den noc co noc nadvším jen přemyslím,jsem zoufála jsem sklamana,milovát tak strášně bolí,milovát toho se člověk bojí.Libore odpusť že bala sem se tvého a svého citu,Libore odpusť že bala sem se problemu,proč semnou otom nemluvíš boli mě a trapi že už nejsi semnou.Odpusť mi vše.Řekni že mě máš stále rád že nechceš byt jen kamarád.MILUJI TĚ verča S.
Autor tutki, 10.12.2008
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí