Jednou

Jednou

Anotace: Až se znovu sejdem určitě se usměješ..

Sbírka: Básník

Jednou, asi až tě potkám někde jít po ulici.
Zjistíš, žes zapoměla mý srdce na polici.
Možná,že je tam samotný
a nebo mezi ostatníma.
Na polici u tebe doma
do lihu s ho naložila.

Jednou, asi až tě potkám někde v kině.
Spolu, poznáme,že pravda není jen ve víně.
Teď mlátim hlavou do zdi
snad to ta zeď vydrží.
Až budu skákat dolu,
kdo mě asi zadrží?!
/Doufám,že to budeš ty!/

Jednou, asi až tě potkám někdy v noci.
Budem běhat a řvát po městě jako cvoci.
Jednou až tě potkám, jestli mně ještě poznáš?!

- - Určitě se usměješ!-

Pak se to stane jednou,ale ne naposled.
To bych tě už nesměl vidět,aby to bylo všechno naposled.
Ale stejně vim,že
sejdeme se zase.
Jen tak někdy jednou v letním
nebo zimním čase.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 20.09.2005
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Docela dobrý.

20.09.2005 13:00:00 | nadinka1

moc hezky napsané, fakt se mi líbí, něco mi to připomnělo, ovšem vím, že u mě je to nereálné .... děkuji

20.09.2005 11:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí