Chci s tebou být...

Chci s tebou být...

Anotace: Tohle je láska...

Večerem pozdním,nohy mě k tobě vedou
A chci s tebou být jen ve dvou…
Zdá se mi jako bych držela tvou dlaň ve své,
Ale to není nám dvou souzené…
Já chtíčem žiji
A při tom ani nevím jak tvůj smích zní…
Já moc tebe si přeji,
Možná to bude tím, že chci to co nemohu mít…
Snad nám to svět závidí,
Snad se naše cesty někdy srazí…
Snad někdy budeme jen my…

Teď dívám se na bílý arch
A ze všeho cítím tvůj krásný pach….
Je to jen vysněné cítění,
Ale snad se to někdy změní…
Teď objímat bych tě chtěla,
A být jen s tebou…..
Co víc si člověk může přát,
Když svého nejbližšího slyší jen v dálce řvát…
Z toho všeho ční jen jeden cit…
A ten kdo ho pozná, už nikdy nepřestane chtít…
Autor Garsan, 10.12.2008
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s Nút... ten pocit znám.. x(

21.12.2008 18:34:00 | Stinking Lady

moc hebounkatá myšlenka zabalená do trošku kostrbatých slov... ale ta láska a touha z nich odkapává jako z kohoutku :o)

10.12.2008 21:59:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí