Řekni mi to prosím.

Řekni mi to prosím.

Anotace: -

mám na vše zapomenout?
nebo za tebou jít?
mám zase jen hloupě snít?
nebo s tebou zase být?

řekni mi to prosím...

mám čekat že tě to vážně mrzí?
nebo plakat dokud mě to zničí?
mám ti šanci znovu dát a milovat?
nebo k tanci jinou pozvat?

řekni mi to prosím...

mám tě bez viny líbat a objímat?
nebo začít jinou svlékat?
mám snad udělat to co ty?
nebo ruku ti podat a zapomenout?

řekni mi to prosím..

mám nahlednout do minulosti a hledat své hříchy?
nebo roky lásky a štěstí lehce vymazat?
mám teď mít vyčitky za své chyby?
nebo sám jít dál a nechat tě tu stát?

řekni mi to prosím..

Tak řekni mi co si vlastně přeješ...
Autor Mausik, 10.12.2008
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Alfííík, Bíša, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím že přání by bylo jasné...

10.12.2008 21:46:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí