Milovaný..

Milovaný..

Anotace: ze života..vývoj lásky..

Přišel jsi jednou do mého života.
Přišel jsi, když hrála temnota.
Přál jsi hrát něžnou píseň svou.
Přála jsem si by byla jen hrou.

Chtěl jsi, abych byla jen tvou.
Chtěla jsem utíkat před tebou.
Přál sis mé srdce i tělo mé.
Přála jsem si pohladit tělo tvé.

Když přestanu snít a dívám se na tebe.
Cítím jak srdce mé buší jen pro tebe.
Pohladíš tělo, pohladíš duši
a mysl má, tak ta to už tuší.
Vezmi si lásku, vezmi mi slova
a já teď už věřím, že miluji znova..
Autor klara07, 10.12.2008
Přečteno 488x
Tipy 7
Poslední tipující: Haniéčka, Bíša, Bůchví..., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí