Vždycky Tě budu milovat

Vždycky Tě budu milovat

Anotace: O mé velké lásce, která po 5 letech skončila...

Už napořád budu si pamatovat,
jak srdečně jsi se smál.
Tuhle vzpomínku chci v sobě si opatrovat,
(zamknu si ji na klíček, víš?)
Tvůj smích na duši mě hřál.

Tvůj úsměv, pohlazení vřelé,
Tvá medvědí objetí.
A mně bylo vesele,
mé chmury vzal jsi do zajetí….

Jsi kluk do nepohody,
s jiskřičkami v hnědých očích.
Ty v ničem nezávodíš,
(žiješ si po svém a to se mi líbí)
radost máš ze všech maličkostí,
třeba že napadl čerstvý sníh.

Podzimní vítr odvál naši lásku
tam kde občas lásky končívají
a naše chvíle
(jakoby z pásku)
v sobě si pouštím potají.

Byl jsi můj přítel, milenec,
nejranější moje láska,
vždycky Tě budu milovat…
(a tím končí tahle páska)
...
Autor Angélique, 10.12.2008
Přečteno 555x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí