Miluji tě

Miluji tě

Anotace: vyznání te nejlepší

Jsi jako perla, co třpytí se v moři
Jsi jako Fénix, co pokaždé shoří
Aby opět nabyl krás
Jsi jako řeka, která mně strhává
Jsi jako vítr, co se mnou si pohrává

Ale nezraní

Jsi krásná bytost, co mohu jí věřit
Jsi tajný notýsek, kde mohu se svěřit
Ze svých špatností
Jsi jako budoucnost, do které nevidím
Jsi jako minulost, o které nemluvím

Snad z obavy

Jsi jarní louka zkropená rosou
Jsi lesní pěšina pro noho bosou

Co pohladí

Jsi jako anděl, co křídly mně chladí
Jsi vzácný elixír, co navrátí mládí

Nebo hezké vzpomínky

Jsi má čarodějka, co mně uhranula
Jsi také spasitelka, co mně vykoupila

Z temného území

Jsi prostě vše čemu chci věřit
Jsi velké štěstí, co nejde změřit

Vzácná paní
Snad prosím pochopíš, že bez tebe
Cítím se jako blázen
Večer, když koukám na nebe
A šeptám . „ MILUJI TĚ „
Autor Mausik, 10.12.2008
Přečteno 754x
Tipy 9
Poslední tipující: Makula, WerunkaaXD, Holis, Psavec, haluze, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí