Umřela

Umřela

Anotace: .........

Umřela jsi,
z čista jasna.
Ty,
tak krásná.

Umřela jsi,
jaký důvod byl?
Kdo na nás
ten osud uvalil?

Umřela jsi,
již nevrátíš se zpět.
Již nikdy nebude
jak býval svět.

Umřela jsi,
vše se mění.
A to v pouhém
okamžení.

Umřela jsi lásko,
cos měla stále plát.
Proč já už tu holku
nemám rád??
Autor Dindane, 11.12.2008
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Likynka, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

good basnicka

17.12.2008 18:51:00 | Vanesska

I tak to někdy bývá
vždyť život leccos skrývá.
Jen nevěšet hlavu a jít dál
tak kdopak by se bál.

11.12.2008 19:07:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí