Citáty,báseň a zamyšlení

Citáty,báseň a zamyšlení

Anotace: Citáty,báseň a zamyšlení

Kdo miluje,vítězí.
Kdo nemiluje,prohrává.
Kdo miluje,zdráhá se.
Kdo nemiluje,parazituje.
Kdo miluje,padá do pekla náručí.
Kdo nemiluje,cpe Bohu fajfku nesmysly.
Kdo miluje,je sestrou Artemidy.
Kdo nemiluje,je bratrem Měsíce a otcem boha Thovta.
Kdo miluje,škaredí se sám na sebe.
Kdo nemiluje,mindrákuje sám sebe.
To jsi ty Jakube Špalku!

Láska je Mojžíšem v pekle,
nevěra Jidášem v ráji nebeském
a odpověď:
,,Nejsem povinen ti nic vysvětlovat."
Hitlerem v domě Božím,
tudíž záludnost a nevypočítatelnost tvé povahy
si tropí z fata morgany v černé díře srandu!

Ghetto Apoštolů je koncentrákem pro Thovta a Maattu,
tudíž láska nevěřícně kroutí hlavou
nad mým výrokem:
,,Být či být?
Nemít či mít?
Nemilovat a zároveň netruchlit!"

Inspiraci Jakuba Špalka ta má předbíhá v tom,
že vpředu vidí minulost,
vzadu přítomnost
a budoucnost láme v bodu Zrodu.

Věnována Jakubovi Špalkovi z divadla Celetné
Autor Brožová Anna, 11.12.2008
Přečteno 602x
Tipy 12
Poslední tipující: Agniezka, René Vulkán, Radek.oslov.Šafárik, vodnař, NikitaNikaT., Lonely.girl, Mbonita, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde mi to zajímavé hlavně tím, že nerozumím moc obsahu, tedy přesněji onu souvislost s Jakubem Špalkem. Mnohé příměry mi přijdou dosti moudré a trefné.

08.06.2009 15:55:00 | René Vulkán

pravda,jenom pravda

07.04.2009 14:14:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí