z podhradí

z podhradí

Anotace: ..

Kdys žil jsem s tebou
v podhradí
a miloval tvé tělo
pak uběhlo jen spousta dní
mně hledí zrezivělo
Teď v hradbách tvý duše
vítr se prohání
z pochodní na chodbách
vítr zháší
kopí tvůj jazyk je
mý srdce poraní
v komnatách lásky
nám asi straší.
Naříkej volej
přede mnou zvedni
padací most
udej mne katům
a rozlam v kole
pohoď mne šelmám
jak zbylou kost
já nocí dnešní
piju víno mešní
prápor černej věším
a držím smutek za lásku...
Autor zenge, 11.12.2008
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Lonely.girl, Myrja, KILLVIR alias woody jelen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je za vyjádření, obsah a opravdu takové to přenesení do dob starších, což se mi skutečné líbí...

14.12.2008 15:52:00 | NikitaNikaT.

líbí se mi ...

13.12.2008 18:41:00 | Myrja

citlivá jsi Zenge duše, ať nezrezne tvoje kuše..

11.12.2008 19:01:00 | KILLVIR alias woody jelen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí