Tak, jak dřív...

Tak, jak dřív...

Anotace: ...zařazení?? asi láska,jen tak trochu váhám...je podivná :(

Nechci tu dál být
-žít v tom normálním světě,
už není jako dřív
-popsat ho teď dokážu v jedné větě,
už nic, jak dřív,
jen tak tu už neumím žít
.....
Směla bych?
Mám přece klíč...
chybí jen slůvko...,,smíš"...
.....
Nemůžu tu dál žít
-svět jsem ztratila jediným dotykem...
už nic, jak dřív
-ten dotyk nesmažu žádným pohybem,
už nic nesmí být, jak dřív
-tím jediným dotykem chci teď žít
.....
Směla bych?
Mám přece klíč...
chybí jen slůvko...,,smíš"...
.....
Nejde z mysli smýt,
ani odprosit jak tíživý hřích,
už nic, jak dřív
možná změní se v pláč zahořklý smích,
když nevzejde den, tak jak dřív
i přes zákaz odkráčím do noci snít
.....
Směla bych?
Mám přece klíč...
chybí jen slůvko...,,smíš"...
.....
Když dal mi poprvé ochutnat
svým zakázaným polibkům,
už nic, jak dřív
snad zpověď z tajných prožitků,
už nic, co dřív
jen touha má zákaz musí znamenat
.....
Směla bych?
Mám přece klíč...
chybí jen slůvko...,,smíš"...
.....
Lehce a něžně
dal mi ochutnat svým rtům,
jež do říše snů jsou pro mě klíč,
když vášeň šeptá: „Žalostně křič!"
-žal nad poztrádaným slovem...
soud nešeptá ono „smíš"...
.....
Směla bych?
Mám přece klíč...
chybí jen slůvko - „smíš"
-Ne, my nesmíme k sobě blíž...!
Autor CyaNide, 11.12.2008
Přečteno 388x
Tipy 18
Poslední tipující: mexx, crac, NikitaNikaT., Lilly Lightová, petříček, jedam, Walentine, STIMPRE, Mario de Janiero, Alfííík, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pro mne je totoc dílko hodně pocitové, vede k zamyšlení, opět má v sobě tu jistou upřímnost, lásku a cit. ST! za obsah, který je moc pěkný a poutavý.

12.04.2009 10:50:00 | NikitaNikaT.

Ahooooj, já si myslím, že poupravit trochu konečná slova, tak si to dovedu představit jako perfektní písničku. Dát tomu popový nádech, možná piano a pronikavý ženský alt, tak by to bylo super. Nebyl takový tvůj záměr ? :) Andy

24.12.2008 10:57:00 | AndyKo

Super Tip!

17.12.2008 19:01:00 | Mario de Janiero

…Trochu těžkopádný začátek ale pak už se mi to líbí víc …

11.12.2008 18:05:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí