Doufám, že...

Doufám, že...

Anotace: je to spíš mířený na mě,... ale takto to vyzní snad líp.. *yes*

Pláčeš? newíš co dál?
Bolí tě srdce?
Doufám, že nejsi ten, kdo to vzdal
a že pořád nastavené máš ruce.
Že stále naději máš,
že věříš a bojuješ,
že za dveřmi ve tmě sám nesedíš a nezoufáš
a že své srdce konečně poslechneš.
Že zjistíš, že nemá cenu dívat se jen,
že musíš zase začít žít,
že konečně musíš opustit ten svůj sen,
jen tak možná budeš moct jako dřív být...
Autor hellowik, 11.12.2008
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..i o mě..

12.12.2008 11:35:00 | kuskus pruhovaná

jo presne tohle znam,,,

12.12.2008 06:12:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí