Láska- proč mě nechceš?

Láska- proč mě nechceš?

Anotace: Chci tě ale nemůžu dál čekat....

Dřív než se podívám ke hvězdám
Chtěla bych začít žít.
Já všechno co mám ti dám
Jen tvoje srdce chci mít.

Chtěla bych se začít smát
Nýbrž nedovolí mi to měsíc.
Nechci se už jen dál ptát
Ale jasnou odpověď ti říct.

Když dotkla jsem se pera
No jo bylo to včera.
Nechci aby si mi dál lhal,
Ale šanci mi dal.

Můj malý svět má jen tisíc vět.
A jedna z nich je, že miluji tě.

Tak přestaň si s mou duší hrát,
Dyť vidíš jak trpím.
Co víc si mám přát,
A můžu nebo spíš smím?

A moje jediný přání je slyšet tvou odpověď.
Zase to není tolik vět a já konečně budu moci jít zpět.

Sama tmou
Zimou ledovou
Sama tmou
dírkou klíčovou
Sama tmou
dokud nebudu tvou jedinou.
Autor Dájik, 11.12.2008
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí