Lasska

Lasska

Anotace: * pro mou Lássku z Literu (jejda, to zní zajímavě) to zas bude doma vysvětlování...

**************************

Nehne s ní ani Goliáš - s Lasskou,
citem uvázaným na řemínku,
asi srdce máš spoutané páskou
a unikáš pomalinku.

Jsem postrach karkulek,
instinkty divoké a vlčí,
jen Ty kolem putuješ
a ústa ti mlčí.

Nejdřív dny, týdny a teď měsíce,
říkáš, že brzo skončí to,
leč pleteš se velice.
Jsi zakletá, patříš jinému hochu,
zuřím, žárlím, pletu se ?
Od všeho tak trochu...

Někteří lidé milují,
jiní se jen množí
a nad tím vším,
kalné oko Boží.

* Lassko, to je náš úděl

Tam v říši lássky,
v zemi jinotajů,
hladím ti vlásky
a štěstí saju.

.
Autor JR, 11.12.2008
Přečteno 563x
Tipy 17
Poslední tipující: Rolnička, Anita Buchtová, B.a.r.b.a.r, fuu, Holis, LucQa, Mbonita, WAYWARD, Tygropes, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkně vyjádřeno...ale kdo s ní hne když ani Goliáš to nedokáže?

14.12.2008 19:18:00 | Optimistick

... ST.

13.12.2008 21:00:00 | Anita Buchtová

krásné :-)

13.12.2008 12:20:00 | B.a.r.b.a.r

...jsou tu zajímavé pasáše

11.12.2008 23:59:00 | WAYWARD

Děkuji Ti básníku

11.12.2008 22:31:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí