V dívčích očích

V dívčích očích

Anotace: utonout v těch očích...

u našeho mlýna
tam se voda točí
nejedna dívčina
nechala tam oči

nejedna dívčina
se do vody dívá
jak láska začíná
dodneška si zpívá

o lásce písničky
dívky si zpívají
když vijí voničky
a tajně doufají

že zase u mlýna
kde se voda točí
že láska začíná
tam v těch dívčích očích...
Autor oli, 12.12.2008
Přečteno 407x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lonely.girl, Marfuša, Quigleika, Mbonita, STIMPRE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... snad nikdy neskončí...

16.12.2008 16:12:00 | NikitaNikaT.

..a tam sedí hastrmánek,
zatahá jí za copánek.
Krásně a jednoduše vyvedená básnička. Líbí.

12.12.2008 09:29:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí