Nechtěný odchod

Nechtěný odchod

Anotace: co říct no...

Myslím na tebe každičký den,
celou svou myslí na tebe jen.
Kéž bych tě mohla vzíti si sem,
už to nevydržím, už to chce ven.

Proč opouštíš tento svět,
proč zakončíš konečně let.
Já už vím, že život není med,
tys rozpustil mého srdce led.

Zakoukala jsem se v tobě celém,
proč teď odcházíš ve věku mladém.
I když osud nás k sobě svázal jen málem,
sic mě nechceš, srdce pukne mi žalem.

Neumírej prosím, ještě chvilku tu buď,
teď nakonec řekni, konečně život suď.
Kamarádka tvou jest, i tak odpusť,
že závidím jí tebe, tak duši nepusť.

Nenechávej ji tu, nenech tu mě,
chtěla jsem ti jen říct, miluji tě.
Autor Psychopatická lentilka, 12.12.2008
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úchvatné..sice by se to básnicky špatně četlo a tak, ale význam enonuno

04.03.2009 18:38:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí