Nedočkavou cestovou tramvajovou

Nedočkavou cestovou tramvajovou

Anotace: ..na Hlaváku čekání na přípoj

Vůně vývaru z vietnamských stánků,
se mísí v mysli s těšením za tebou.
Hlavu mám plnou nemravných plánků,
jak dnes budu tvojí nezbedou.

Těším se, až se mi budeš smát,
že jsem byla zase v úterý v hospodě.
A až se se mnou budeš milovat,
nechám si tričko a podkolenky na sobě.
Autor Gemyni, 12.12.2008
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, Agniezka, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

13.04.2009 20:33:00 | Nergal

Pravda musí být:-)

31.12.2008 14:29:00 | Gemyni

docela originální vyznání. to se musí nechat;)

31.12.2008 14:10:00 | jatox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí