Řekni mi lásko...

Řekni mi lásko...

Anotace: To co toužíme vědět všechny.....

Ve dne se usmíváš, v noci spíš.
Řekni mi lásko o čem sníš!
Sníš snad o tom, o čem sníme oba?
Nebo se ve snu skrývá tvá zloba?
Tak klidně spi, já hladím tvá víčka!
Ta zloba odletí do nebíčka.
Tu zlobu vystřídá krása jen.
Není tohle přeče hezčí sen?
Ve dne se usmíváš, v noci spíš.
Já už vím lásko o čem sníš!
Autor Aisa, 12.12.2008
Přečteno 420x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lonely.girl, Květka Š., enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám, že jen o tem dobrém snívá...

22.12.2008 21:50:00 | NikitaNikaT.

to je pravda...

12.12.2008 22:31:00 | enigman

...my někdy lžeme i ve snu

12.12.2008 22:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí