Přišla jsem sama

Přišla jsem sama

Anotace: Vypravi o tom jak jsem sklopila hlavu a prisla za tim, komu jsem predtim strasne ublizila a jak vlastne ta nase slavne neslavna laska zacala

Přišla jsem sama
nebo spíš, poslala jsem se?
Dala jsem vědět,
ikdyž STRAŠNĚ bála jsem se!
Ublížím?
Pomůžu?
Vrátíš?
Nebo si tě zamiluju?
A není už pozdě chtít tě poznávat?
Mít strach a přesto jít...
Bázlivě se vyptávat,
zjišťovat pravdu,
a nechtít ji vědět
Snít ve stínu
ale s tebou sedět

Přišla jsme sama!
Překonala jsem se!
Vzchopila a obula se!
Snad stanou se z otazníků tečky
a já přestanu se soužit útrapama.
Co když?
Nebo ne?
Víš, vrátíš se, zkusíš to, dášmi tu šanci?
Bylo mi smutno.
Ten pocit pak!
TO hřejivé teplo
Objetí.
SLUNCE A ŽÁR
a stačilo jen
kroků a slůvek pár...

Přišla jsem sama.
a nebylo to snadné
Víš?
Asi ano, snad cítil´s to samé
A vyplatilo se to
Teď konečně tě mám
A jsi můj!
Jsi můj?
Víš? Vím?
Už asi hloupě se ptám...
Ale, - co když přestanu se bát?
Jistota - ta nás zničí
TY, začneš lhát
a já zas budu ta,
co sama v koutě křičí...?
Tak se radši dál bojím
O tebe?
O nás?
O sebe?
Hlavně že vím ... O co stojím?
Autor CubbaLibbre, 13.12.2008
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí